PopUpArt -taidetapahtuma


14.-16.10.2016

Lisää tapahtuma omaan kalenteriisi

pop2

Kuusankosken Taideseura ry järjestää jo toisen kerran taidetapahtuman PopUpArt Kauppakeskus Kuusaantorin katutason tyhjässä liiketilassa (Kauppakatu 1, 45700 Kuusankoski).  

Tapahtuma on avoinna perjantaina 14.10. klo 10-18, lauantaina ja sunnuntaina klo 11-16.

Kaikki Pohjois-Kymenlaakson taideseurat on kutsuttu mukaan tähän monitasoiseen taidetapahtumaan. Tarjolla on kuvataidetta, veistoksia ja taidekäsitöitä (koruja, huovutuksia yms).  Sesonkituotteita myydään tilaan pystytetyssä Joulutori-pöydässä

Monipuolista ohjelmaa

Taiteen esittelyn ja myyntitapahtuman lisäksi ohjelmaa on sekä aikuisille että erityisesti lapsille.

Molemmat voivat kokeilla akryylmaalausta tai akvarelleja.  Leena Raussi ja Arja Töttö maalaavat kolmen päivän aikana ja jos katsojilla on kiinnostusta, pensselin voi ottaa käteen ja kokeilla itse, miltä maalaaminen maistuu.

Lasten nurkkauksessa lapset voivat kokeille muun muassa sokerimaalausta perjantaina ja sunnuntaina ja lauantaina suolataikinamuotoilua, jonka saloihin opastaa taideseuran jäsen Oksana Arikainen. Arikainen toimii työväenopiston opettajan.

Ohjaustoiminnan artesaani Terhi Espo Myllykoskelta puolestaan opastaa lapsia tekemään naamioita kaikkina kolmena päivänä.  Espo vetää Anjalankosken Taideseurassa kerran viikossa Taidetossut-ryhmää lapsille.

Tatuointia ja kahvitusta

Tämän vuoden erikoisuutena olemme saaneet kouvolalaisen tatuointiliikkeen mukaan. Ohikulkijat voivat seurata  tatuointia sekä teettää oman tatuoinnin.

Tilassa toimii myös PopUpArt-kahvio, jossa on tarjolla gluteenittomia, sokerittomia ja maidottomia tuotteita.

Kaunein myyntipöytä

Äänestyksessä on kaunein myyntipöytä, jota voi käydä äänestämässä Kuusankosken Taideseuran pisteessä. Samalla voi ostaa arvan, jossa päävoittona on Leena Raussin suuri akryylimaalaus.

Mukana tukemassa Roosa-nauhakeräystä

tukija

Kuusankosken Taideseura ry on mukana tukemassa Syöpäsäätiön Roosa-nauhakeräystä. Olemme perustaneet oman kampanjaryhmän Taideseurat Roosan väreihin. Taide on terapiaa kaikissa muodoissaan. Kutsumme kaikki taiteen ystävät, taideseurat, taiteen tekijät ja taidejärjestöt osallistumaan kampanjaamme hyvän asian puolesta.


© 2021 | Taideseurat