Innostu kädentaidoista


13.-15.3.2020

Lisää tapahtuma omaan kalenteriisi

Kymin Nikkarin 10-vuotisjuhlanäyttely  13.-15.3.2020

mainos2

Näyttely ei ole pelkkä näyttely vaan päivien aikana on erilaisia työpajoja ja -näytöksiä. Tapahtumana paikkana on koko Tallinmonttu. Kymin kerhon avaraan biljardisaliin rakennetaan näyttely ja muissakin kerhon tiloissa on tapahtumia ja esittelyjä. Niin ikään kutomon ja puutyöpajan tiloissa tapahtuu ohjelmaa.  

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Tapahtumaa tukee Kymin Osakeyhtiön 100-vuotissäätiö.

Kädentaitajat tuovat reilut 100 tuotetta esille. Tekijöistä ja tapahtumasta kerottaan fb-sivuilla juttua helmikuun aikana. 

Innostu kädentaidoista ohjelma
Perjantaina 
13.3.2020
Ihan ite tehty -teemapäivä suunnataan päiväkodeillle ja kouluille.

Näyttely avoinna  päiväkodeille klo 9 – 12
9 -12             Puutyöpajalla nikkaroidaan linnunpönttöjä

Ekholmintien päiväkoti, Käpylän metsäeskarit  ja Ruusulaakson eskarit/ Valkealasta vieraille nikkaroimassa linnunpönttöjä ja tutustuu kädentaitojen näyttelyyn Luvassa reilut 70 uutta asuntoa pikkulinnuille.

Näyttely avoinna  klo 12 -15

Käsitöitä tehdessä voit luovasti toteuttaa itseäsi, tuntea materiaalit ja nähdä työn tulokset. – Iltapäivä koululaisille ja opiskelijoille

Lauantai 14.3.2020 

Puusta ja muusta -teemapäivä,näyttelyn lisäksi tuote-esittelyjä, työpajoja. Arvontaa, tuotemyyntiä. Kymin kerhon kahvila palvelee.

Näyttely avoinna  klo 10 -16

Näyttelysalissa Nukkis-ryhmän työnäytöksenä  hahmojen huovutus

Tilkkutyön taikka – Ideanikkarit opastaa tilkkutyön saloihin. 

Kutomolla   Mallikerta/Marjatta Hirvi opastaa ja esittelee kudontaa ja sen monet mahdollisuudet. Käsityöliike Ansu tuote-esittelyjä. Kudonta näytöksiä ja mahdollisuus kokeilla maton kudontaa

Puutyöpajalla teemana Vuoleminen, puukot ja käsittely. Nikkarin kädentaitajat vuolee lintuja, kuksaa sekä opastaa puukkon valinnassa.

Tuote-esittelyjä:

Puutyöharrastajien erikoisliike Poratuuli tuo esille  Festool –sähkötyökalut sekä  Proxxon-pienoisporat . Tietoa saat myös muista puutyöharrastus tarvikkeista

Valkealan Saha  – rautakauppa kaikilla mausteilla. Puutavarat ja tarvikeet kesän nikkarointiin. Valkealan Saha arpoo kävijöiden kesken 50 euron lahjakortin.

 

Sunnuntai 15.3.2020

Tekemisen riemua -teemapäivä, näyttelyn lisäksi  käsille tekemistä. Arvontaa, tuotemyyntiä. Kymin kerhon kahvila palvelee

Näyttely avoinna  klo 10 -16

Ideanikkarit ideoi. Kirjan uusi elämä, mitä vanhoista kirjoista voi askarrella 

Kutomolla   Marjatta Hirvi opastaa ja esittelee kudontaa ja sen monet mahdollisuudet. Kudonta näytöksiä ja mahdollisuus kokeilla maton kudontaa.

Puutyöpajalla lapsille ” tekemisen riemua” – Non Stoppina nikkarointia linnunpönttöjä ja hyönteishotelleja. Nikkarointia niin pitkään kun tarvikkeita riittää.

Tervetuloa tapahtumaan.

Ps: Osoite Patosillantie 1. 45700 Kuusankoski. Läheltä löydät myös Taideruukin – Kaunis vanha tehdasmiljöö.

HUOM!!! – Taideruukkiin ajo Ekholminsillan kautta.


© 2020 | Taideseurat